7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række online firmaer frembyder i øjeblikket en hel del forskellige leveringstyper. Førstevalget hos mange er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte produkter når du har mulighed for det. Muligheden er jo ekstremt simpel, og tit desuden den prisbilligste mulighed for fragt.

Du kan ligeledes forsøge at få ordren bragt til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig som oftest en tak mere omkostningsfuld, men til gengæld i høj grad bekvem. Den mest prisbevidste fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, som jo står og falder med at du fysisk befinder dig nær e-butikkens bopæl.

En del online webshops yder levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter, som alligevel antager at ordren lægges inden et fastsat tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varerne afsendt forinden logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle få online firmaer tilbyder portofri levering, men undertiden forudsætter det at du indkøber for et præcist beløb. I øvrigt skal man foretrække den mest prisbevidste fragtmetode, som mange gange – uanset om man befinder sig tæt på Herning, Frederikssund eller Sorø – vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

Fragtperioden kan være temmelig relevant

Det er i dag ret smertefrit for internetbrugere at sammenligne priser fra diverse butikker på nettet og herved har masser af online shops været nødt til at trykke priserne på en række af deres varer – til drenge og piger, men også til damer og herrer – betydeligt, og endda nogle gange sikre gratis levering.

Dog kan det trods alt vise sig gunstigt at undersøge en række internet outlets efter tilbud før du placerer ordren, således at du er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris.

Du må lige meget hvad være så påpasselig, at såfremt en webshop reklamerer deres produkter for en udsalgspris der virker hamrende tiltalende, så kunne det for det meste være et tegn på en snydagtig e-butik. Bestillinger med kort er dog dækket ind under et reglement, som dækker folk overfor uoprigtige webbutikker.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du bruge en løsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage betalingen over tid.

Efterse hvorvidt online virksomheden er e-mærket

Inden folk handler på en internet forhandler bør man principielt studere deres forretningsbetingelser, dog er det for det meste en tidskrævende opgave.

Et andet forslag kunne derfor være at bemærke hvorvidt e-shoppen er støttet af e-mærket, siden det skulle være en garanti for at e-firmaet forsvarer dansk lovgivning, tillige med at online forretningen løbende undersøges af specialister der har indsigt i vedtægterne på området. Desuden får du lejlighed til at få hjælp, ifald du møder udfordringer i forbindelse med dit indkøb.

Udover dette kan det anbefales at kunden er vaks omkring de mest basale forhold der har betydning for transaktionen, til eksempel den byttepolitik internet virksomheden kører med. Her er det også afgørende, at man altid opbevarer ens ordrekvittering, så man når som helst kan dokumentere bestillingen, uanset om du skal shoppe til en herre eller dame.

En del e-handler udlover 1 hverdags levering

Trustpilot frembyder fuldt ud ærlige løsninger til at kigge nærmere på en længere række øvrige køberes synspunkter og på grund af dette tilråder vi, at du gennemgår online webshoppens vurderinger før du shopper.

Facebook resulterer i derudover ganske nyttige metoder til at få indtryk af online webshoppens pålidelighed. I øvrigt ses en del forhandlere på nettet som tilbyder kunderne at publicere en bedømmelse af købsoplevelsen, som ydermere bør benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Denne hjemmeside er finansieret af reklamer. Vi har faste samarbejder med utallige online forretninger når vi publicerer butikkernes tilbud, og høster kommission såfremt en bruger fra vores hjemmeside laver en transaktion.

Oplysninger angående varer og internet varehuse i Danmark værnes om ofte, men vi kan ikke garantere imod forandringer der potentielt er realiseret siden vi sidste gang opdaterede de anvendte data.