7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Sammenfoldelig daypack – Squeezy

Varenummer (SKU): 3016 Kategorier: ,
Flere billeder

kr. 275,00

(18 kundeanmeldelser)

Den sammenfoldelige daypack fra tyske Tatonka er en letvægts daypack med en volumen på 18 liter og en vægt på bare 190 gram! Daypacken er ideel til at have i sin rygsæk, når man gerne vil undgå at have for mange tasker at bære rundt på, men samtidig gerne… Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Sammenfoldelig daypack – Squeezy fakta

  • Navn: Sammenfoldelig daypack – Squeezy
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 275.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Kategori: Backpacker rygsække > Daypack rygsække (5-30L)

Sammenfoldelig daypack – Squeezy med 100 dages returret

Sammenfoldelig daypack – Squeezy ligger på hylden i det store sortiment der er i kategorien Backpacker rygsække > Daypack rygsække (5-30L). Din pakke kommer hjem til dig med hele 100 dages returret med din pakke når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Sammenfoldelig daypack – Squeezy i webshoppen Backpackerlife.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Sammenfoldelig daypack – Squeezy til nye eventyr

Køber du varer online, begunstiges du af bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

18 reviews for Sammenfoldelig daypack - Squeezy

    Vær den første til at anmelde “Sammenfoldelig daypack – Squeezy”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *